Mijn naam is Miranda Wesdorp.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Mijn gezin is heel sportief. Ze korfballen en hardlopen graag (5km tot marathon). Na een paar blessures werd mijn nieuwsgierigheid meer en meer getrokken naar het menselijk lichaam en voeding. Het voorkomen van blessures vind ik belangrijk. Je wilt toch blijven presteren en met pijn wordt dit onmogelijk. Uit eigen ervaring weet ik met deze klachten om te gaan en daar ook een bijpassende behandeling bij te geven. Graag wil ik blessures voorkomen en geef ik ook graag advies hierover.
Als sportmasseur en verzorger ben ik nauw bij het korfbal betrokken. Bij CKV Nieuwerkerk ben ik sportmasseur en verzorger van de A1 (overgangsklasse) het 1e (hoofdklasse) en het 2e (reserve hoofdklasse).

Mijn hobby’s zijn: Hardlopen (Ik loop zelf hard van 5 km tot ½ Marathon) en zwem en fiets daarnaast ook graag. Verder lekker ontspannen lezen en genieten op vakantie.
Verder wil ik mij in vele massage technieken specialiseren, zodat ik u met uw klacht de juiste en goede behandeling kan geven.
Miranda.